Home/Aanbod coaching
Aanbod coaching2020-06-25T14:49:24+00:00

Soulid coaching

Als ondernemer is het niet altijd makkelijk om in een paar woorden te omschrijven wat je exact doet en wat je toegevoegde waarde is. En, dit alles vanuit je drijfveren, talenten en passie. Ook kunnen belemmerende overtuigingen en patronen of een verstoorde werk- en privébalans ervoor zorgen dat je niet meer vanuit je eigen identiteit en met passie en plezier onderneemt. Dat is ontzettend jammer!

Vanuit eigen kracht ondernemen; daar geloof ik in. Want dichtbij jezelf blijven levert altijd resultaat op. Jij bent immers de sleutel tot succes. Daarom is het belangrijk om af en toe stil te staan bij waar je voor staat, wat je passie is en de mate van plezier en resultaat in je werk. Ik ondersteun je om concreet tot inzichten en resultaat te komen. Buiten de drukte van de dag.

Lesley Kleef
ondernemer | coach

Meer informatie? Neem contact op voor een kennismaking
naar Soulid training

Een natuurlijke aanpak

Vanuit de overtuiging dat je er in de natuur ‘echt even helemaal uit bent’, vindt een belangrijk deel van het coachingstraject in de buitenlucht plaats. Door tijdens de wandelsessies – in een stadspark, door de bossen of op de hei – aan de slag te gaan met je coachvraag, zet je letterlijk een beweging in.

Contact
naar Soulid training

Voor wie

Individuele coaching

voor (startende) ondernemers

Wat zijn mijn drijfveren en talenten, en waar ligt mijn passie? Hoe kan ik hier (meer) geld mee verdienen? Wat zijn belemmerende overtuigingen en patronen? Hoe vind ik de balans werk-privé, en welke keuzes maak ik dan? Hoe kom ik (back) in business? Hoe kan ik me verder ontwikkelen en hoe neem ik mijn medewerkers hierin mee? Op basis van jouw coachvraag bouwen we vanuit een eigen, krachtige identiteit (verder) aan je onderneming. Meer informatie? Neem contact op voor een kennismaking.

Duo- en teamcoaching

voor compagnons en MT

Zitten we op de juiste koers? Welke (bij)sturing is nodig? Welke keuzes moeten we maken? En hoe komen we daartoe? Wat zijn persoonlijke drijfveren, talenten, en waar ligt ieders passie? Hoe versterken we elkaar? Wat vragen we van onze medewerkerkers en (hoe) geven we het goede voorbeeld? Wanneer de coachvraag helder is, werken we samen naar een praktisch en haalbaar resultaat. Meer informatie? Neem contact op voor een kennismaking.

Meer informatie? Neem contact op voor een kennismaking
Meer informatie? Neem contact op voor een kennismaking

Actueel

Nieuw jasje!

maandag 29 juni 2020|Categorieën: Nieuws|

Is het jou al opgevallen dat onze website een nieuw jasje heeft? Naast onze expertises als communicatiebureau vind je hier nu ook ons aanbod op het vlak van training & coaching. Soulid biedt een pakket aan van communicatietrainingen en -workshops voor medewerkers en ondernemers. Daarnaast kun je als ondernemer bij ons terecht met diverse coachvragen gelinkt aan jouw identiteit. Vanuit de overtuiging dat je er in de natuur ‘echt even helemaal uit bent’, vindt een belangrijk deel van het coachingstraject in de buitenlucht plaats. Hoe bijzonder is dat!

Storytelling: jezelf blootgeven

vrijdag 26 juni 2020|Categorieën: Nieuws|

Iedereen heeft een verhaal. Zo ook Lesley Kleef, oprichtster van Soulid. In het online magazine van Business Women Nederland vertelt zij over haar ondernemerschap, drijfveren en ambities.

Aanbod

Individuele coaching

Key to success

Ga op basis van individuele coaching aan de slag met je coachvraag en kom stap voor stap tot resultaat. Buiten de drukte van de dag. Zo bouwen we vanuit een eigen, krachtige identiteit (verder) aan je business.

Bekijk de mogelijkheden

Driedaags coachingsprogramma:

Reflect & Act

Door er drie dagen even helemaal uit te zijn en zowel 1-op-1 als in een dynamische groep met zeven andere ondernemers aan de slag te gaan met je coachvraag, kom je tot nieuwe inzichten en investeer je in jezelf en je bedrijf.

Bekijk het programma

Duo- en teamcoaching

Focus on teamwork

Wanneer je als compagnons of MT goed weet samen te werken, dan versterk je elkaar. Het helpt bij het kiezen en varen van de juiste zakelijke koers. Wat is hiervoor nodig? En hoe kom je daartoe? Dat vraagt om maatwerk In coaching. Met een aanpak die past en focust op sterk teamwork en leiderschap.

Bekijk de mogelijkheden

Communicatietrainingen

Wil jij je communicatieskills verder ontwikkelen? Of je bedrijf goed in de markt (blijven) zetten?

Wij bieden een ruim aanbod van communicatietrainingen.

Bekijk ons aanbod

Word één met Soulid coaching.

naar Soulid training