Referenties

Mayke Breeuwer, Teamleider Communicatie bij SJG Weert
“Lesley heeft binnen het team Communicatie van SJG Weert een training lezersgericht schrijven gegeven. Haar prettige manier van spreken combineert ze met kennis en ervaring die samenkomen in een leerzame training. Je hoeft weinig moeite te doen om je aandacht erbij te houden. Ze biedt structuur, maar ook heel praktische handvatten waardoor je het geleerde direct in de praktijk kan brengen. “

Anouk Steyaert, HR Consultant JBC
“Goede, onmiddellijk toepasbare opleiding ‘Klantgerichtheid’ met gerichte coaching richting de medewerkers. Lesley heeft veel voeling met het team.”

William Engelen, Verantwoordelijke Intern Beheer en Beleid Nieuw Dak
“Lesley nam binnen Nieuw Dak twee begeleidingstrajecten op rond klantgerichtheid. Het doel van deze trajecten was enerzijds komen tot een afsprakenkader en anderzijds het oefenen van bepaalde vaardigheden. We hebben Lesley ervaren als een gedreven partner met een groot inlevingsvermogen. Ze houdt rekening met de karakteristieken van de organisatie en de deelnemers, zonder daarbij het kader en het doel uit het oog te verliezen. Door haar respectvolle omgang en haar waarderende benadering slaagt ze erin om op een participatieve manier de mening van iedereen te laten doorklinken in een helder geformuleerd afsprakenkader. De change die ze induceert, volgt ze op en blijft ze in de praktijk stimuleren tijdens de terugkomsessies met de betrokken medewerkers. Een erg professionele attitude bracht ons bij de vooropgestelde resultaten.”

Alain Bielen, Directeur Cordium
“Lesley heeft binnen Cordium al een aantal trainingen gegeven, zoals ‘Wervend en doelgericht schrijven’ en ‘Rapporten, nota’s en verslagen schrijven’. Daarnaast gaf ze ons ook communicatietraining ‘Verbeter de wereld. Begin bij jezelf’, waar we diverse gesprekstechnieken leerden. Doordat Lesley theorie en praktijk op een afwisselende en aangename manier presenteert, is het steeds leuk om deel te nemen! Bij iedere training steek je iets op en kan je de aangeleerde technieken onmiddellijk toepassen in de praktijk!”

Christine Zoons, Human Resources Servilux
“Lesley heeft binnen Servilux de opleiding ‘Klantgericht communiceren’ gegeven. Ze heeft een zeer boeiende uiteenzetting gebracht over de theorie en samen met een trainingsacteur dit perfect in praktijk kunnen omzetten. De medewerkers waren super enthousiast en spreken nog vaak over Lesley. Haar evaluatie over de deelnemers na de opleiding is ‘Straight to the point’! Ze is een echte meerwaarde geweest voor onze organisatie!”

Lidwien Verbakel, HR-Adviseur Wesselman Accountants | Adviseurs
“Soulid heeft onze leidinggevenden een leuke en passende training over ontwikkelgesprekken gegeven. Ondanks de korte voorbereidingstijd en het beperkte aantal contactmomenten snapten ze de organisatie en wisten ze de kern te raken.”

Kirsten Teubner, Knowledge manager EDF Luminus
“De maatwerk opleiding ‘Written Excellence’ past niet alleen perfect bij onze vibes, ze is ook heel praktisch opgevat. Vooral het feit dat Lesley niet blijft hangen bij de theorie, maar letterlijk in de brieven en e- mails van onze medewerkers duikt, is een groot pluspunt. Het is fijn om te zien hoeveel enthousiasme Lesley aan de dag brengt en hoe zij zaken in beweging krijgt. Die combinatie van haar inzet, expertise en open mentaliteit maakt ons een heel tevreden klant.”

Word één met Soulid coaching.

naar Soulid coaching