On- en offline communicatiemiddelen

Winnaars zijn de organisaties die erin slagen online en offline communicatiemiddelen, die passen bij hun identiteit, op een natuurlijke en voor de klant prettige manier met elkaar te mengen. Soulid ondersteunt je van a tot z bij het realiseren van onder andere brochures, magazines, mailings, advertenties en websites. Ook het beheren van je social media kanalen het creëren van relevante content en het verhogen van je vindbaarheid behoort tot de mogelijkheden dankzij onze online-specialisten.

Dycore

Petra Ansems
Communicatie- & en Officemanager Dycore

“Dycore is producent van een breed assortiment prefab betonnen systeemvloeren en voorheen onderdeel van De RuwBouw Groep. Na het besluit om weer vanuit de eigen merken te communiceren heeft Soulid ons vanaf de start begeleid. Wij waren in de beginfase vooral nog bezig met het op orde krijgen van onze eigen werkprocessen en Soulid heeft dat perfect aangevoeld. Je zit dan eigenlijk in een grijs gebied waarin er van alles moet, maar waarin je ook stap voor stap moet toewerken naar een goed en compleet beeld en een eigen uitstraling. Ze hebben in dat proces heel goed met ons meegedacht en geadviseerd. Dus niet meteen beginnen aan een huisstijl-manual, zoals reclamebureaus nog wel eens willen, maar rustig werken aan een mooi en evenwichtig resultaat.

Het fijnste van Soulid? Dat vind ik toch wel de open communicatie. Huub en Wendy zijn onze contactpersonen en het voelt gewoon alsof zij collega’s zijn. Je weet dat ze voor je klaar staan, ook als er eens even iets snel tussendoor moet. Die flexibiliteit, dat is heel fijn.

De werkzaamheden van Soulid binnen Dycore zijn heel breed. Zo’n breed inzetbare partner zochten we ook. Banners, advertenties, belettering, maar ook bijvoorbeeld een complete veiligheidscampagne en de personeelsnieuwsbrief voor de totale groep waarvan wij deel uitmaken. Met Soulid als partner weten we dat het met de uitstraling van onze kernwaarden in interne én externe uitingen gewoon goed zit. Dat is een prettige gedachte.”

Eén worden met Soulid?

Ga naar één van onze andere expertises .