Employer branding

De juiste employer branding laat zien wie jouw organisatie is als werkgever. Zodat toekomstige medewerkers een goed beeld krijgen van wie je bent en je kandidaten aantrekt die daadwerkelijk bij jouw organisatie passen. Om jouw employer brand voor je te laten werken, is het belangrijk om het eerlijke werkgeversverhaal te vinden en te vertellen. Want, effectieve employer branding is niet bedacht door het MT, maar gebouwd op de ervaringen van je medewerkers. Een goed employer brand is authentiek, geloofwaardig en relevant. Het vormgeven en onderhouden van je werkgeversmerk vraagt om een gedegen aanpak. Gelukkig staan onze employer brand specialisten klaar om je hierbij te helpen.

SALTO-scholen
Marlie van Dingenen
HR Adviseur SALTO-scholen

“Omdat het ook in het basisonderwijs steeds moeilijker wordt om deskundige en betrokken leerkrachten te werven, heeft Soulid ons ondersteund bij onze employer branding. Onder de deskundige en prettige begeleiding van Soulid hebben we kritisch gekeken naar de ‘uitstraling’ van ons merk en hebben we grote stappen gezet om beter en eenduidiger zichtbaar te worden. Ons Koersplan werd daarbij gekozen als een logische leidraad.

Soulid begeleidde bij het realiseren van een mooi totaalbeeld dat de kernwaarden van SALTO perfect neerzet. Zowel intern als extern, alles is aan elkaar gekoppeld. Het beeldmerk, de bijbehorende elementen, de visie achter de teksten, onze webpagina en filmpjes, alles past bij en in elkaar. Ook bij onze events en wervingscampagnes.

Samenwerken met Soulid is erg prettig. Het is een toegankelijke club en je krijgt nooit het gevoel dat je iets wordt opgedrongen. Je spart samen, bent in gesprek. Soulid stelt de goede vragen, is creatief en in staat om out-of-the-box oplossingen te bedenken. Ze zien en voelen snel de kenmerken van een organisatie, weten wat er nodig is en kunnen mensen meenemen en enthousiasmeren.

Soulid heeft ons merk en daarmee onze employer branding in korte tijd een flinke, kwalitatieve boost gegeven. Met grote events én met kleine, vernieuwende initiatieven hebben we onze potentiële nieuwe medewerkers een goed beeld gegeven van wie we zijn en waarom het fijn is om bij ons te werken. Van dit werk hebben we nog lange tijd veel plezier.”

Eén worden met Soulid?

Ga naar één van onze andere expertises .