Vastgoedcommunicatie

Nieuwbouw-, herbestemmings- of gebiedscommunicatie van concept tot uitvoering inclusief artist impressions en/of woningplattegronden; alles in één hand bij Soulid.

Wagemakers

Karin Wagemakers
Directeur Bouwbedrijf Wagemakers

“De samenwerking tussen ons bedrijf en de mensen van Soulid kent al een lange historie. Het is niet gek dat we dus ook erg tevreden zijn over die samenwerking.

Bouwbedrijf Wagemakers ontwikkelt en bouwt in een breed segment. In onze visie en onze werkwijze zijn begrippen als daadkracht, dienstverlening en samenwerken enorm belangrijk. Die kenmerken willen wij ook graag zien bij onze partners. Soulid voldoet wat dat betreft helemaal aan onze verwachtingen.

Wat het meeste opvalt in de dienstverlening? De accuratesse, de zorgvuldigheid, de proactieve manier van werken en zeker ook de vakkennis. Als je een verkoopfolder maakt, is het bijvoorbeeld wel fijn als de vormgever van die folder ook een technische tekening kan lezen. Die kennis is bij Soulid écht aanwezig en dat zie je terug in de eindresultaten. Artist impressions, woningplattegronden, presentatiemateriaal, advertenties, projectborden, websites: wat Soulid maakt is van hoge kwaliteit.

Ook in de relationele sfeer is het prettig werken met Soulid. Ze zijn flexibel, alert; je merkt aan alles dat ze het goed willen doen voor jou als klant. Die flexibiliteit is ook heel fijn. Je kunt ze ’s avonds om tien uur bellen als het moet, ze staan voor je klaar. En, zeker niet onbelangrijk, ik vind de prijs-kwaliteitverhouding bij Soulid echt optimaal. Goed werk, een goede prijs en een prettige en daadkrachtige samenwerkingspartner. Dát is Soulid voor ons.”

Eén worden met Soulid?

Ga naar één van onze andere expertises .