Detacheringen en interim-opdrachten

Tijdelijk een (marketing)communicatieadviseur nodig omdat je medewerker met zwangerschapsverlof is of tijdelijk arbeidsongeschikt? Of omdat je handjes tekort komt of voor een specifiek adviestraject? Soulid helpt je hier graag bij. Onze kennis van de markt en van het communicatievak zorgt voor de beste oplossing voor jouw (tijdelijke) personeelsbehoefte.

Summa College

Saskia Barendse
Directeur Dienst Marketing & Communicatie Summa College

Lesley heeft ons team een stap verder geholpen

“Lesley begon bij ons als interim-scholenadviseur en schakelde na een jaar door bij de vervanging voor ziekte van onze teamleider. Het was een hectische tijd. Er had net een grote herinrichting van de organisatie plaatsgevonden en corona legde een flinke druk op de afdeling. Ik heb Lesley leren kennen als een absolute vakvrouw op het gebied van communicatie en coaching. Het was haar taak om te bouwen aan een team dat enthousiast en vol vertrouwen kon werken aan onze koers. Dat heeft ze met een grote vastberadenheid, professioneel en op een bijzonder prettige manier gedaan.

Lesley koerst sterk op visie, maar verliest nooit de individuele talenten en wensen van mensen uit het oog. Die menselijke maat en het persoonlijke, warme contact hielpen om de collega’s in hun kracht te zetten. Het team kreeg weer richting, focus en gezamenlijkheid. Ook de coachende kwaliteiten van Lesley zijn daarbij niet te onderschatten. Lesley is niet snel tevreden. Ze wil de vraag achter de vraag doorgronden, weten wat er speelt, weten wat mensen écht motiveert en wat er nodig is, zodat iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid kan nemen. Lesley heeft ons team een stap verder geholpen.

Wij denken met veel warmte terug aan haar periode bij Summa.”


Angelique Vaessen
Teamleider Marketing & Communicatie Summa College

Naar een solide basis

“Wat ben ik blij dat Lesley ‘ja’ zei toen ik haar vroeg om mij te vervangen en de aansturing van de medewerkers Marketing & Communicatie, het content team en Hulp bij Studiekeuze op zich te nemen. Lesley was de juiste persoon op de juiste plek; ze voorzag in de behoefte van ons team en onze dienst. Lesley is een bijzonder aangename gesprekspartner en coach. Ze ziet mensen, heeft oog en gevoel voor wat hen drijft, wat er bij hen speelt en wat ze nodig hebben. Lesley is bevlogen en betrokken bij alles ze doet, heeft kennis van zaken en is een echte vakvrouw. Dat resulteerde in de vormgeving van een solide basis van onze dienst, waarbij medewerkers hun sterke kanten en hun zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen.”

logo summa college

Eén worden met Soulid?

Ga naar één van onze andere expertises .