Detacheringen en interim-opdrachten

Tijdelijk een (marketing)communicatieadviseur nodig omdat je medewerker met zwangerschapsverlof is of tijdelijk arbeidsongeschikt? Of omdat je handjes tekort komt of voor een specifiek adviestraject? Soulid helpt je hier graag bij. Onze kennis van de markt en van het communicatievak zorgt voor de beste oplossing voor jouw (tijdelijke) personeelsbehoefte.

SALTO-scholen

Angelica Bus
Voormalig voorzitter college van bestuur SALTO

“Als schoolbestuur voor 22 scholen in het primair onderwijs zochten wij hulp op het brede gebied van pr en communicatie. Bovendien wilde ik als bestuurder graag advies en een professionele back-up op het gebied van crisismanagement, mocht dat ooit nodig zijn. Aan een aantal bureaus vroegen we wat ze voor ons konden betekenen en Soulid maakte meteen de beste indruk. Uiteindelijk is Lesley Kleef van Soulid bij ons als parttime interim-communicatieadviseur op contractbasis gaan werken en dat heeft ons veel gebracht. Lesley is een aimabel, kundig en rustig persoon. Ze heeft in nauw overleg met onze schoolleiders een totaal communicatieplan geschreven voor SALTO en daarna, op basis van dat plan, diverse middelen ontwikkeld en geïmplementeerd.

Soulid heeft een waardevolle bijdrage geleverd over de volle breedte van het communicatievlak; van de ontwikkeling van nieuwsbrieven en een eigen magazine tot het verzorgen van communicatieworkshops voor medewerkers en het vormgeven van de arbeidsmarktcommunicatie.
Wat we belangrijk vinden is dat het merk SALTO en de trots die we met dat merk uitstralen, gedragen en uitgedragen wordt door alle medewerkers. Daar heeft Soulid een mooie bijdrage aan geleverd. Zeker in de communicatie-workshops werd een echt SALTO-gevoel gecreëerd; hier wil je bij horen, omarm de organisatie en de visie waarvan je deel uitmaakt en durf die trots ook uit te stralen.

Terugkijkend ben ik bijzonder blij met de hulp die ik van Lesley als vertegenwoordiger van Soulid, heb gekregen. Haar inbreng onderstreept het belang dat het goed is als je je op bepaalde gebieden laat begeleiden door professionals. In het PO zijn we niet zo goed in het kijken van binnen naar buiten of omgekeerd. Sommige dingen moet je dan ook niet zelf willen doen. Soulid heeft onze organisatie op het goede spoor gezet. Daar heeft SALTO nog lang plezier van.”

Eén worden met Soulid?

Ga naar één van onze andere expertises .