Visuele branding

Logo, huisstijl en creatieve campagneconcepten vormen samen jouw identiteit en stralen uit wie jij bent en waar jij voor staat. Met kenmerkende stijl en kleuren, uniek, relevant en onderscheidend. Dit alles als basis voor het ontwerp van je online en offline communicatiemiddelen. Hoe doeltreffend is dat! Wij maken het voor je.

Diagnovum

Lotte Penning
Voormalig Communicatieadviseur Diagnovum

“Soulid is bij onze organisatie in beeld gekomen toen er behoefte was aan een nieuw positioneringstraject. Lesley Kleef heeft daar namens Soulid invulling aan gegeven en hoewel er ondertussen veel is veranderd in ons werkveld, staat de basis zoals die destijds is opgesteld nog steeds overeind; wat is de kern van ons werk, waar staan we in de keten en wat is daarbinnen onze waarde? De destijds geformuleerde antwoorden op die fundamentele vragen vormen nog altijd grotendeels de basis onder onze strategie en onze communicatie.

Met de uitbreiding van onze activiteiten in andere regio’s ontstond vorig jaar de behoefte aan een nieuwe naam. Vanwege de goede ervaringen eerder, vroegen wij opnieuw aan Soulid om ons hierin te ondersteunen. We wilden een krachtige naam die stand-alone kan functioneren, maar ook een naam die makkelijk en op een natuurlijke manier gekoppeld kan worden aan de ziekenhuizen waarmee we nauw samenwerken.

Het traject om tot die naam te komen is op een prettige manier verlopen. Lesley is een goede luisteraar, sensitief in de relaties en ook zeer zorgvuldig. De weg naar een nieuwe naam verliep in een prima samenwerking. De gekozen naam ‘Diagnovum’ met de pay-off ‘Betrouwbare diagnostiek in de buurt’ straalt uit wat en wie we zijn: een partner op het gebied van medische diagnostiek, die meegaat met de actuele ontwikkelingen en die gericht is op het verlenen van zuinige en zinnige zorg, zo dicht mogelijk bij de mensen in de buurt.

De samenwerking met Soulid heb ik als erg prettig ervaren, zowel bij het keuzetraject voor de nieuwe naam als bij de vertaling daarvan in een complete huisstijl die Soulid ook verzorgde. Soulid is een betrokken partner die ik iedereen kan aanraden.”

Eén worden met Soulid?

Ga naar één van onze andere expertises .