Kom naar de inspiratiesessie ‘Effectief werven’ op 21 september 2023

Deel dit artikel

Onze vorige gratis inspiratiesessie ‘Effectief werven’ was een succes! Daarom organiseren we er op 21 september 2023 weer een. Ben jij erbij? Met een voorbeeldcase en praktische tips & tricks inspireren we jou om (nóg) effectiever te werven en de juiste kandidaten binnen te halen. Want het kan écht!

“Het was een inspirerende sessie die mij een hele andere kant van personeelswerving liet zien.” Jeroen Schellekens | Legent B.V.

Hoe werf je effectief?
In een inspirerende middag praten wij (Lesley en Bas) je bij over hoe je in de huidige arbeidsmarkt effectief nieuwe collega’s kunt werven. Want, vacatures zijn er genoeg, kandidaten zijn soms lastiger te vinden.

Onderwerpen waar we op ingaan zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe word ik gezien als werkgever?
  • Hoe kan ik snel en effectief kandidaten werven?
  • Welke marketingmiddelen kan ik het beste inzetten?
  • Hoe vergroot ik mijn (online) zichtbaarheid?
  • Hoe werf ik online?
  • Wat levert een online campagne mij op?

Programma

  • 15:00 uur Ontvangst
  • 15:30 uur Start inspiratiesessie
  • 18:00 uur Borrel
  • 19:00 uur Einde

Locatie
Energiecentrum de Volmolen, Molenstraat 60, 5581 VK Waalre

Meenemen: enthousiasme en ruimte voor (nieuwe) ideeën

Ben jij erbij?
Meld je dan uiterlijk vrijdag 15 september aan via onderstaande button. Heb je een collega voor wie deze inspiratiesessie ook interessant is, neem hem of haar dan gerust mee.

“De naam maken ze helemaal waar! Heel veel inspiratie opgedaan en een aantal kleine goede ideeën kon ik meteen al doorvoeren. Bas en Lesley: zoveel kennis en ervaring. Toppers!” Leone Brokx | Sint Annaklooster

 “Leren en vooral elkaar inspireren! Ik ging vol energie en ideeën naar huis” Eveline van de Ven | Adviseur Marketing & Communicatie Summa College