Inspiratiesessie: Effectief werven geslaagd!

Deel dit artikel

Lesley Kleef van Soulid en Bas Schepers van Communiteers organiseerden een gratis interactieve sessie. Met een voorbeeldcase en praktische tips & tricks inspireerden zij om (nóg) effectiever te werven en de juiste kandidaten binnen te halen. Want het kan écht!

Hoe werf je effectief?
In een inspirerende middag vertelden zij over hoe je in de huidige arbeidsmarkt effectief nieuwe collega’s kunt werven. Want, vacatures zijn er genoeg, kandidaten zijn soms lastiger te vinden.

Onderwerpen waarop werd ingegaan waren: 

  • Hoe word ik gezien als werkgever?
  • Hoe kan ik snel en effectief kandidaten werven?
  • Welke marketingmiddelen kan ik het beste inzetten?
  • Hoe vergroot ik mijn (online) zichtbaarheid?
  • Hoe werf ik online?
  • Wat levert een online campagne mij op?

De volle zaal kreeg tips, tricks en nieuwe inzichten mee naar huis van Lesley Kleef (Soulid) & Bas Scheepers (Communiteers). Maar ook een speciale dank aan Sabine Maas die haar inspirerende verhaal vertelde en ervaringen deelde.

Kon je er niet bij zijn, maar wil je wel graag meer weten over employer branding? Laat dan je gegevens achter via ons contactformulier en we sturen je gratis een stappenplan toe.