Home/Communicatietrainingen
Communicatietrainingen2020-06-29T13:41:28+00:00

Soulid training

Binnen is buiten, buiten is binnen. Iedereen merkt het als je ‘skin’ niet in lijn ligt met je ‘soul’. Of als je A zegt, maar B doet. Dat geldt voor iedereen in de organisatie; in elke functie, van jong tot oud. Jouw medewerkers zijn het visitekaartje. Hun gedrag en houding zijn mede bepalend voor de uitstraling van uw organisatie. Door medewerkers bewust te maken van hun rol en hen te trainen, leren ze professioneel, klantgericht en communicatief sterk te zijn. Zo maak je samen waar wat je belooft. Met de communicatietrainingen en -workshops van Soulid telt het op tot één kloppend verhaal.

Contact
naar Soulid coaching

Actueel

Nieuw jasje!

maandag 29 juni 2020|Categorieën: Nieuws|

Is het jou al opgevallen dat onze website een nieuw jasje heeft? Naast onze expertises als communicatiebureau vind je hier nu ook ons aanbod op het vlak van training & coaching. Soulid biedt een pakket aan van communicatietrainingen en -workshops voor medewerkers en ondernemers. Daarnaast kun je als ondernemer bij ons terecht met diverse coachvragen gelinkt aan jouw identiteit. Vanuit de overtuiging dat je er in de natuur ‘echt even helemaal uit bent’, vindt een belangrijk deel van het coachingstraject in de buitenlucht plaats. Hoe bijzonder is dat!

Storytelling: jezelf blootgeven

vrijdag 26 juni 2020|Categorieën: Nieuws|

Iedereen heeft een verhaal. Zo ook Lesley Kleef, oprichtster van Soulid. In het online magazine van Business Women Nederland vertelt zij over haar ondernemerschap, drijfveren en ambities.

Aanbod

Communicatietrainingen

Voor leidinggevenden en medewerkers

Maatwerk
Geen team is identiek, ieder individu uniek. Daarom bieden wij ook maatwerk communicatietrainingen aan. Meer informatie?

Contact

Vakgerichte communicatieworkshops

Voor medewerkers en (startende) ondernemers

We helpen ook medewerkers die steeds meer communicatie-
verantwoordelijkheden krijgen om hun rol te verstevigen door tijdens vakgerichte communicatieworkshops hun kennis op te frissen of te verdiepen. Zo beschikken zij over de nodige vaardigheden om hun rol en taken goed op te pakken. Deze trainingen zijn ook gericht op (startende) ondernemers die hun bedrijf goed in de markt willen zetten en/of hun communicatieskills verder willen ontwikkelen.

Kijk ook eens naar: coaching voor ondernemers

Werkwijze

  • Interactief: direct feedback ontvangen en van elkaar leren.
  • Optioneel: inzet van trainingsacteurs.
  • Theorie gekoppeld aan de praktijk .
  • Direct aan de slag met cases / teksten uit de dagelijkse praktijk van de deelnemer.
  • Nazorg: we blijven stimuleren door inzet van terugkomsessies, een advies richting de organisatie, werken met actieformulieren en coaching.
  • Bijna alle trainingen zijn vrijgesteld van BTW (Soulid B.V. is CRKBO-geregistreerd).
  • Locatie: Incompany of op inspirerende locaties in Nederland en België.
  • Ook mogelijk om trainingen op maat te ontwikkelen voor uw incompany academy (learning & development).
Direct naar contact
naar Soulid coaching

Referenties

Mayke Breeuwer, Teamleider Communicatie bij SJG Weert

“Lesley heeft binnen het team Communicatie van SJG Weert een training lezersgericht schrijven gegeven. Haar prettige manier van spreken combineert ze met kennis en ervaring die samenkomen in een leerzame training. Je hoeft weinig moeite te doen om je aandacht erbij te houden. Ze biedt structuur, maar ook heel praktische handvatten waardoor je het geleerde direct in de praktijk kan brengen.”

Christine Zoons, Human Resources Servilux

“Lesley heeft binnen Servilux de opleiding ‘Klantgericht communiceren’ gegeven. Ze heeft een zeer boeiende uiteenzetting gebracht over de theorie en samen met een trainingsacteur dit perfect in praktijk kunnen omzetten. De medewerkers waren super enthousiast en spreken nog vaak over Lesley. Haar evaluatie over de deelnemers na de opleiding is ‘Straight to the point’! Ze is een echte meerwaarde geweest voor onze organisatie!”

Meer referenties

Word één met Soulid coaching.

naar Soulid coaching